BİTLİS / GÜROYMAK - Güroymak Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

0(434) 511 25 02
BARIŞ MAH. LİSE CAD. NO: 29 İÇ KAPI NO: 2 GÜROYMAK / BİTLİS
Vizyon
Öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılaplarına anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk milletinin milli ahlaki insani manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren; Ailesini vatanını milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan ; İnsan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitimi´nin temel ilkelerine bağlı, Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında, Ülkenin geleceğini şekillendiren, Milletinin değerlerini bilen, koruyan geliştiren, Ailesine ve insanlığa karşı sorumluluk bilincine sahip, Ahlaklı ve inançlı yetiştirmek. Türk Mili Eğitim sistemi içinde, örnek bir eğitim modeli oluşturmaktır.
Kütüphane Kitap Sayısı :1916
08.15 ve 15.35
Doğalgazlı
İngilizce Almanca
Ulaşım
Havayoluyla Muş´a indikten sonra 40 km´lik karayolu mesafesinden sonra Güroymak ilçesine varılabilir.Diğer bir seçenek havayoluyla Van´a indikten sonra 176 km´lik karayolu mesafesinden sonra Güroymak ilçesine varılabilir.
Evren Mah. Bitlis yolu üzeri Güroymak/BİTLİS
İl merkezine uzaklığı 32 km ,İlçe merkezine uzaklığı 2 km´dir.
Futbol Futsal Masa Tenisi Cross
TÜBİTAK TEKNOFEST